AsayişEkonomiGündemManşet

MİTSO’DAN JANDARMAYA ZİYARET

MİTSOMilas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce Milas İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Binbaşı Hayrettin Fidan’ı ziyaret ederek kutladı ve görevinde başarılar diledi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Ömer Eliş; kısa bir süre önce Milas Jandarma Komutanlığına atanan Binbaşı Hayrettin Fidan’ı ziyaret ettiler. MİTSO Yöneticileri Binbaşı Hayrettin Fidan’a Milas’ı anlattılar görevinde başarılar dilediler ve her zaman kendilerine destek olacaklarını söylediler.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Binbaşı Hayrettin Fidan “Milas’a Siirt’in Baykan ilçesinden geldim. Oranın nüfusu 5 bin idi, burada sokakta 5 bin kişi var. 118 mahallemiz var. Milas çok geniş bir alan. Fakat görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, Milas’ın ekonomisi hakkında çeşitli bilgiler verdi ve “Gelecek yıl Milas OSB’de yeni fabrikalar kurulmaya başlar. 1500 – 2 000 kişi iş bulur. Böylece Milas’ın ve bölgenin işsizlik sorunu da kalmaz. İnsanların işi olunca ortam da daha huzurlu olur, daha güvenli olur. Biz de MİTSO olarak sizlere her konuda elimizden gelen desteği vermeğe hazırız” diyerek Binbaşı Hayrettin Fidan’a başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu