GündemManşet

MİLAS PROTOKOLÜ BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ.

DSC_8288Milas Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Ramazan Bayramı programına göre bayramın birinci günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda bayramlaşma töreni düzenlendi…

Düzenlenen törenine  Milas Kaymakamı Eren Araslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Emel Demirkaya, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Bahadır İyilikci, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri,Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri,Oda Başkanları, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından protokol daha sonra, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle ardından M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü personeli ve özel bireyleriyle, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı askeri personeli ,Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ,75 Yıl Milas Devlet Hastanesi personeli ve hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek Ramazan bayramını kutladı.

Ayrıca tüm Milas halkının da Kurban Bayramı kutlayan Milas Kaymakamı Eren Arslan, “Bütün milletimizin ve değerli Milaslı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize milletimize ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

Protokol heyeti daha sonra Milas’ta ikamet eden şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu