ManşetSpor

Bodrumun Takımı Yine Galip

Çekişmeli Maçın Kazananı, Lider Oldu

 

Misli.Com Özgür Adıgüzel Sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 26’ncı hafta maçları kapsamında kendi evinde Ankaralı rakibini ağırladı. Ankara’nın güçlü temsilcisi Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile bayramlaşarak sahaya çıkan Çağdaş Bodrum, seyircisine de bayram şekeri dağıtarak salonda bayram coşkusunu yaşattı.

 

Fikstür maçlarının bitimine 4 hafta kala, karşılaşmaya 47 puan ile lider olarak çıkan Bodrum’un Takımı, ilk çeyreği 28-21 önde geçerken, ilk yarıyı 43-38 galip tamamladı. Maçın devre arasında Çağdaş Holding CEO’su ve Çağdaş Bodrum Spor Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar’ın sponsor firmalardan Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Onur Orakçoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ederek takım oyuncularının imzaladığı formayı takdim etmesinin ardında baş hakem Turgut Işık’ın düdüğüyle maçın ikinci yarısı başladı.

 

Bayramın ikinci günü olmasına rağmen yoğun bir taraftar desteği ile maçta rakibine üstünlüğünü psikolojik olarak da hissettiren Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 57 – 47 önde tamamlarken, son çeyrekte maçı 77- 69 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda 27. Haftaya da lider olarak girdi.

 

Maça, Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Salomon, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrum Spor bir maçı daha kendi hanesine yazarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı da elde etmiş oldu.

 

Maçta Chris Warren attığı 17 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Warren’ı 15 sayı ile Hakan Yapar, 12 sayı ile Fatih Cantitiz, 11 sayı ile Mehmet Özdoğan ve 10 sayı ile Richard Solomon takip etti.

 

Maçın ardından yaptığı basın açıklamasında oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Çağdaş Bodrum Spor Başantrenörü Ender Arslan şunları söyledi;

 

“Maçtan önce ne düşünüyorsak, onu yaşadık. Açıkçası Gölbaşı Belediyesi TED Kolejliler ligin çok iyi kadrolarından biri. Önemli bir hücum takımı. Ben kendi oyuncularımı tebrik ederim. Ligin en çok sayı atan ikinci takımını 69 sayıda tuttular. Çok iyi savunma yaptılar, çok iyi hücum yaptılar. Gerçi hücumda daha iyi olabilirdik ama, savunmaya bu kadar efor harcayınca bazen bu yüzdeler düşüyor. Biz yola çıktığımız ilk günden beri hep savunmamıza güveneceğimizi söylemiştik. Gerçekten takım da buna iyi reaksiyon veriyor. İyi bir savunma maçı oynadık. Ligde 4 maçımız kaldı. Ben taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bodrum’da bugün gerçekten çok güzel bir basketbol atmosferi vardı. Süper Lige adım adım yaklaşıyoruz. TED Kolejine de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

 

Kurulduğu günden bu yana kendi sahasında yenilgi almadan şampiyonluğa hızlı adımlarla yükselen Çağdaş Bodrum Spor’un sezonun bitimine 4 hafta kala Semt 77 Yalovaspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile iki deplasman maçı, Deepomaxx Harem Spor ve Final Spor ile de kendi evinde, seyirci üstünlüğü ile oynayacağı toplam 4 maçı bulunuyor.

 

Misli.Com Özgür Adıgüzel Sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde 27. Hafta maçları kapsamında Yalova deplasmanında Semt Yalovaspor ile mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor’un 28. Haftada kendi evinde seyircisinin büyük desteği ile oynayacağı rakibi ise Depomaxx Harem Spor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu