AsayişManşet

Gamze’nin Ölümüyle İlgili 9 Kişi Gözaltında

Bodrum'da Ölen Genç Kızın Anne ve Babası Yeniden Gözaltında

 

Bodrum’da, 17 yaşındaki Gamze S’nin evinde ölü bulunmasıyla ilgili anne ve babasının da aralarında olduğu 9 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, gizli tanığın ifadesi üzerine çalışma başlattı. Anne T.S. ve baba M.H.S. İstanbul’da katıldıkları bir televizyon programının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Bodrum ilçesine getirilen anne ve baba, Bodrum Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Diğer 5 kişi ise ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmayla gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından gün içerisinde adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

24 Ocak’ta, ailenin ihbarı üzerine Mazı Mahallesi’ndeki eve gelen sağlık ekipleri, Gamze S’nin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Ölümün şüpheli bulunması üzerine eve gelen jandarma olay yeri ekibince yapılan incelemede, Gamze S’nin boyun kısmının iki tarafında kızarıklıklar olduğunu tespit etmişti.

Genç kızın gözaltına alınan anne ve babası, sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandıktan bir süre sonra adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu