ÇevreGündemManşet

KONTEYNERLER YENİLENİYOR

konteynerler yenileniyor (1)Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarıyla ihalesi yapılarak satın alma işlemleri gerçekleştirilen 2000’e yakın yeni konteynerlerin ilçe genelinde dağıtımı yapılıyor. Çalışmalar kapsamında galvanizden yapılmış modern görünümlü konteynerler, eskileriyle değiştiriliyor.

Uzun yıllardır kullanılarak defalarca boyama işleminden geçmiş çöp konteynerlerinin bazılarının kullanım ömrünü tamamlaması nedeniyle doğan ihtiyacın giderildiğini ifade eden yetkililer, yarımada genelinde yaklaşık 9 bin çöp konteyneri bulunduğu belirttiler.

Yetkiler ayrıca ihtiyaç kapsamında yapılacak yeni satın almalarla eksiklerin giderileceğini, eskiyen ve kullanılamaz durumda olan konteynerlerin en kısa sürede yenileri ile değiştirileceğini açıkladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu