EkonomiGündemManşet

KIRÇİÇEĞİ’NDE İFTAR PROGRAMI

Kırçiçeği Bodrum-İftarGıda sektörünün önde gelen markası Kırçiçeği, geleneksel hale getirdiği iftarlarının üçüncüsünü Türk turizminin kalbinin attığı Bodrum’da gerçekleştirdi. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, “Bodrum nasıl turizmin başkentiyse, Kırçiçeği de lezzetin başkenti. İkisi birbirine çok yakışıyor” dedi.

Kırçiçeği, Türkiye’deki 20 şubesinde 11 ayın sultanı Ramazan’da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor. iftar davetlerine Bodrum Konacık şubesiyle devam eden Kırçiçeği, iş dünyası ile ilçenin önde gelen kurum temsilcileri, Kırçiçeği Bodrum Basketbol yönetici ve sporcuları ile basın mensuplarının ağırladı.

KARŞILIKLI SEVGİ

Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, Ramazan’da dayanışma ve paylaşma duygularının, dostluk ve kardeşliğin, yardımseverliğin en değerli noktaya çıktığına dikkat çekerek “Bodrum’un bizim için ayrı bir önemi var. Burası Türkiye’nin en önemli insan mozaiğine ev sahipliği yapıyor. Sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yanından turist ağırlıyor. Biz de Kırçiçeği olarak geleneksel lezzetimizi onlara sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ancak bu memnuniyetin karşılıksız kalmaması da bizim için büyük onur” diye konuştu.

BODRUM’UN TEMSİLCİSİ

Bodrum’a yalnızca emsalsiz lezzet değil bir çok sosyal sorumluluk destekleri de sunduklarını söyleyen Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Kırçiçeği Bodrum Basketbol bunlardan sadece biri. Spor, bir kentin ekonomik ve sosyal ihtiyacı olduğu gibi aynı zamanda çok büyük bir tanıtım fırsatıdır. Potanın Kırçiçekleri, Bodrum’un adını Türkiye’nin dört bir yanında gururla haykırıyor. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bodrumlulara gönülden teşekkür ediyoruz. Kırçiçeği Bodrum Basketbol, beyaz evlerinde yaşayan bu güzel insanların en büyük temsilcisi haline geldi. Hedefimiz süper lig. Bodrum’un adını daha güçlü olarak hafızalara kazımak istiyoruz” diye konuştu.

SEKTÖRÜN AMİRAL GEMİSİ

Bodrum için bir çok sürprizleri olduğunu bunu da yaz sezonu boyunca dönem dönem Bodrumlularla paylaşacaklarını söyleyen İpbaş, “Biz yalnızca soframızı değil, gönüllerimizi de paylaşıyoruz. Bodrum bize sahip çıktıkça biz de elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Taze, doğal ve kaliteli malzemelerle hazırlanan Kırçiçeği lezzetlerinin Ramazan ayında da gurme damaklara hitap ettiğini belirten İpbaş, “Gıda sektöründe büyük bir rekabet yaşanmasına karşın, amiral gemisi olarak biz Bodrum’a demir attığımız günden beri büyük ilgi görüyoruz. Bu ilgi nedeniyle rekabet edilecek değil örnek alınacak konuma geldik. Örnek olmanın verdiği sorumlulukla Kırçiçeği olarak Bodrum için yine güzel adımları kısa sürede atacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu