EkonomiGündemKültür SanatManşet

TARIM KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ BAŞLADI

pageDoğal güzellikleri, tarihi, geçmişi, bereketli toprakları ile Ege’nin parlayan yıldızı Bodrum’da 2. Tarım, Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Gümbet dolgu alanında festival için hazırlanan yerde önceki gün açılışı yapılan festival kapsamında, 8 gün boyunca birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.

Festivalin açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından ve aynı zamanda Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Başkanı Muammer Bektaş, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve davetliler katıldı.

Bu sene 2.’si düzenlenen festivalde, Bodrum’un yöresel lezzetlerinin yanı sıra farklı bölgelerin ürünleri de tanıtılıyor. Ayrıca özel olarak hazırlanan konser alanında Bodrumlular ve tatile gelenler müziğe doyacak.

Fettah Can ile başlayacak konserler zincirinde , (2 Temmuz ) Mehmet Erdem, ( 3 Temmuz ) Kültür Bakanlığı Sanatçıları ( 4 Temmuz) Gökçe, (5 Temmuz) Cem Adrian , (6 Temmuz) Gülden Mutlu, (7 Temmuz) ve Kolpa tatilcilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Festival 8 Temmuz akşamı Burcu Güneş Açıkhava konseri ile son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu