GündemHayatManşet

EV ZİYARETLERİ RAMAZAN AYINDA DA DEVAM EDİYOR

DSC_0016Milas Kaymakamı Eren Arslan Milas’ta yaşayan, yaşlı, yardıma muhtaç, yardım eli bekleyen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan aileleri ziyaret etti.

Ziyarete Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Ergün Kırova katıldı.

Gün içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ nın yaptığı ayni ve nakdi yardımlarla hayatını idame eden 4 hanelerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Taleplerini   not alarak ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Cihan Kuran’a gerekli talimatları vererek takipçisi olacağını söyleyen Kaymakam Arslan” Devletin sıcak eli her zaman sizinle beraberdir. Her zamanda olmaya devam edecektir. Gerek kendiniz ile ilgili gerekse çocuklarınızın eğitimiyle ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaret edilen evlere aynı zamanda birer adet erzak paketi teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu