GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TARAFTARIYLA COŞTU

Bodrumspor_kirikhan (114)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bodrumspor’un Kırıkhanspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Bodrumlu futbolseverler Bodrum Şehir Stadı’nı doldurarak takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi.

Yaklaşık 3 bin Bodrumlu futbolseverin izlediği karşılaşmayı 100 kadarda misafir Kırıkhanspor taraftarı izledi. Karşılaşma öncesi ve sonrası her iki takım taraftarları karşılıklı dostluk mesajları verirken, Bodumsporlu taraftarlar karşılaşma öncesi Hatay Kırıkhan’dan gelen Hancılar taraftar grubu üyelerine çiçek vererek başarılar diledi.

Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri de karşılaşmadan önce Bodrum Limanında buluşarak Bodrum sokaklarında tezahüratlar söyleyip, meşaleler yakarak stada gelirken, Asi Tayfa üyeleri 90 dakika boyunca takımlarını destekleyerek tezahürat yaptı. Stadı dolduran diğer taraftarlarda zaman zaman tezahüratlara katılırken, özelikle tüm stadın hep bir ağızdan söylediği, “Yeşil, beyaz, şampiyon, Bodrum” tezahüratı büyük beğeni topladı.

Rakip oyuncular ve teknik ekip üzerinde büyük baskı yaratan bu destek ile Kırıkhanspor’u 2-0 mağlup eden Bodrumspor bu hafta ise yine en yakın takipçilerinden olan 40 puanla 3. Sırada bulunan Düzcespor deplasmanına gidiyor.

Ligin son 11 haftasına girilirken en yakın rakipleri Kırıkhanspor ile Düzcespor arasındaki puan farkını 4’e çıkaran Bodrumspor, kalan 11 maçın 6’sını Bodrum’da oynayacak. Bodrumspor’un kalan maçlarında da taraftarların desteğiyle birlikte Bodrum’da rakiplerine şans tanımaması bekleniyor. Düzcespor deplasmanından sonra iki hafta üst üste içeride Dersimspor ve Yomraspor’u konuk edecek Bodrumspor daha sonra zorlu Rize deplasmanında Pazarspor ile karşılaşacak.

ERBAA SPOR GELECEK

Pazarspor deplasmanından sonra lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ikinci yarı öncesi yaptıkları takviyelerle play-off hattında şampiyonluk mücadelesi veren Erbaaspor’u konuk edecek Bodrumspor, daha sonra Tire 1922 Spor deplasmanına gidecek.

Son 5 maçta da grubun düşme potasında ve play-off hattındaki takımlarla mücadele edecek Bodrumspor Salı gününden itibaren ise zorlu Düzcespor deplasmanına hazırlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu