GündemManşetSpor

LİDER BODRUMSPOR 2. YARIDA 2 GOLLE GÜLDÜ

Bodrumspor_Kirikhan_spor (30)Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor en yakın takipçisi Kırıkhanspor’u 2-0 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı’nı dolduran yaklaşık 3 bin kişinin izlediği karşılaşma baştan sona heyecanlı geçti. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş’ın da izlediği karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 12 – B.B. Bodrumspor’un sağ kanattan Uğur Karakoç ile kullandığı serbest vuruşta Muhammet Aran’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika – 26 B.B. Bodrumspor’un sağ kanttan geliştirdiği atakta Uğur Karakoç’un ortasında Çağrı şık ve sert kafa vuruşu üst direkten oyun alanına dönerken, yaşanan karambolün ardından top auta çıktı.

Dakika 36 – B.B. Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur Karakoç’un ortasında Celel’in gelişine vuruşu auta çıktı.

Dakika 44- B.B. Bodrumspor’un sağ kanttan geliştirdiği atakta Uğur, bindirme yapan Erhan’ı topla buluşturdu. Erhan ortasında önce Mehmet Bağlı’nın şutu, daha sonra ise Tolga Deniz’in şutu Kırıkhanspor defansından geri döndü.

Dakika 53 – B.B. Bodrumspor ikinci yarıya taraftarında desteğiyle daha atak başlarken, dakikalar 53’ü gösterdiğinde kaptan Erkan topu orta sahada kaparak sol kanattan bindirme yaptı. Erkan topu ceza sahası dışında Çağrı ile buluştururken, Çağrı ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu sert şutla topu ağlarla buluşturarak B.B. Bodrumspor’u 1-0 öne geçirdi.

Dakika 60 –B.B. Bodrumspor’da topla buluşan Mehmet Bağlı önce topu kaptırdı ancak daha rakibini takip ederek topu yeniden kaptı. Ceza sahasına ilerleyen Mehmet Bağlı şık çalımlarıyla Kırıkhanspor defansını geçerek kaleci Lokan ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Bağlı güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0’a taşıdı.

Dakika 69 – B.B. Bodrumspor’da Uğur Karakoç’un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Celal güzel bir çalımla rakibini geçerek şutunu çekti ancak Kırıkhanspor kalecisi Lokman topu kornere çeldi.

B.B. Bodrumspor karşılaşmanın kalan dakikalarında stadı dolduran yaklaşık 3 bin kişininde desteğini alarak oyunu Kırıkhanspor sahasına yıktı. B.B. Bodrumspor çok sayıda pozisyona girsede, girelen bu pozisyonlarda top ağlarla buluşmayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

B.B. Bodrumspor aldığı bu galibiyet ile en yakın rakipleri Kırıkhanspor ve Düzcespor’un önünde 4 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası B.B. Bodrumsporlu futbolcular tribünlere giderek taraftarlarla birlikte kazanılan galibiyeti kutladı.  Futbolcular, teknik ekip, yöneticiler, taraftarlar ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon daha sonrası protokol tribünü önünde öz çekim yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu