GündemManşetSpor

KARTALLAR İKİNCİ MAÇINIDA KAZANDI

Bodrum_kartalları-38Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Kartalları, deplasmanda Muğla Orman Gelişim’i 65-59 mağlup etti.

Menteşe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Muğla Orman Gelişim oldu. Bodrum Kartalları çabuk toparlanarak ilk periyodu 16-10 önde bitirdi. İkinci periyodda da çekişmeli geçen mücadele 31-21 temsilcimiz Bodrum Kartalları’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü periyodda daha iyi bir oyun sergileyen Bodrum Kartalları periyodu 53-34 önde kapattı. Son periyodda hücumlardan boş dönen Bodrum Kartalları maçı bırakmadı ve karşılaşmayı 65-59 önde bitirdi.

Temsilcimiz Bodrum Kartalları’nda en skorer oyuncu 18 sayı ile Muhammed Emin olurken, Hakan Özsu 13, Doğukan Tezel 12, Muhammed Ali’de 10 sayı ve 11 ribaund ile mücadeleyi tamamladı.

Temsilcimiz Bodrum Kartalları 20 Kasım Pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Isparta ekiplerinden Eğirdirspor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu