AsayişGündemManşet

PAKİSTANLI ORGANİZATÖRE MEYDAN DAYAĞI!

Bodrum-Organizatöre dayakBodrum’da gece saatlerinde, Pakistan uyruklu bir kişi, yasa dışı yollardan yurt dışına geçireceği sözünü verdiği iddia edilen İran uyruklu iki kişi tarafından, darbedildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına geçmek isteyen İran uyruklu iki kişiyle, kendilerinden kişi başı bin 700 dolar aldığı iddia ettikleri Pakistan uyruklu Sulman Ali M. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, İranlı iki kişi ile organizatör arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Paralarını geri vermediği gerekçesiyle kaçaklar tarafından durdurularak darbedilen organizatör, çevredeki vatandaşlarca fark edildi.

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan ve bilincini kaybeden kişi için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bilincini kaybeden kişiyiy bir süre kendine getirmeye çalıştı.

Sulman Ali M., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İran uyruklu iki kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu