GündemManşet

OSMAN GÜRÜN’E TEPKİ

miting_protesto (2)Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nun İskele (Barış) Meydanındaki mitinginde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün protesto edildi.

Osman Gürün ilk olarak miting otobüsünde göründüğü sırada protesto ile karşılaştı. Bodrumlu bazı şoför esnafı ile bazı vatandaşlar, Osman Gürün’ü yuhaladı. Daha sonra yanlarında getirdikleri pankartlarda yazdıklarıyla dikkat çeken grup ayrıca çeşitli sloganlar da attı. Şoför esnafı, “Osman ekmeğimizle oynama” diyerek Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün’ü protesto etti.

Esnaf ayrıca üzerlerinde, “Muğla Büyükşehirin Dönüşüm Zulmüne Hayır”, “Cumhuriyet’in kalesi diye Meydan açtığınız Marmaris Esnafı, UKOME’nin Baskısı Altında Ezilmekte”, yazılı dövizleri Genel Başkan Kılıçdıroğlu’na okutabilmek için miting boyunca çeşitli protestolar gerçekleştirdi.

Muğla’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Bodrumlu şoför esnafı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan bazı problemler zaman zaman gündeme gelse de, Büyükşehir’in aldığı son kararlar sonrasında Bodrumlu şoför esnafı kendilerinin mağdur olduğunu söylüyor. Konuyu gerekli mahkemelere de taşıyan şoförler odası, mahkemelerin uzun sürmesinden dert yanıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum başta olmak üzere bazı ilçelerde de Büyükşehir ile problem yaşayan şoför esnafı Büyükşehir’in aldığı son kararlara büyük tepki göstermişti.

Muğla’nın Büyükşehir olmasının ardından şoför esnafı ile Büyükşehir Belediyesi arasında başlayan anlaşmazlıkların tam olarak nasıl çözüleceği ise, birçok şoför esnafı tarafından merak ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu