GündemHayatMagazinManşet

Pınar Seli ve Korosu Yardım İçin Yeniden Sahnede

Başkan Aras'ta Gecede Şarkı Söyleyecek

 

Daha önce çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan müzisyen Pınar Seli, Bodrumlu turizmcilerle sahneye çıkarak meslek lisesinde okuyan özel öğrenciler için mutfak inşa edilmesi amacıyla şarkı söyleyecek.

Bodrum’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Pınar Seli bu kez özel öğrenciler için turizmcileri ve yöneticileri bir araya getirdi. 16 Ocak’ta Bodrum Mandalin Bar’da gerçekleşecek konserde birçok turizmci ve STK temsilcisi, sahnede şarkılar söyleyerek özel öğrencilere destek olacak. Sahne alacak isimler arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta yer alıyor.

Son olarak 8 Mart 2020’de düzenlenen yardım konserinin geliri ile cezaevinde anneleriyle kalmak zorunda olan 0-6 yaş grubu minikler için anaokulu yapımının gerçekleştirilmesini sağlayan Seli ve arkadaşları, yeni bir projeyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür organizasyonlara toplumun desteğinin oldukça fazla olduğunu ifade eden Pınar Seli, “Aşçılık bölümü okuyan özel öğrencilerimize okullarında mutfak atölyesi yapmak için yola çıktık. Amaç sadece mutfak yaptırmak değil bu gençlerimize staj imkanı sağlamak. Mezun olduklarında iş ortamı yaratmak, dolayısıyla farkındalık sağlamak. İstedik ki sahnede işin mutfağında olan insanlar şarkı söylesin. Yani mekan, restoran, otel sahipleri ya da çalışanları dernek üyeleri ya da başkanları, turizmciler şarkı söylesin. Şarkı söyleyecek olan insanlar İyilikle Korosu ile beraber profesyonel orkestrayla solo olarak Mandalin Bar’da sahne alacaklar. Öncesinde mutfakları yapılacak özel öğrenciler aşçılık kepleri ve aldıkları altın madalyaları ile sucuk ekmek satarak da kendi kasalarına katkıda bulunacaklar. Konserde pandemiye özel sağlık önlemleri ozon temizleme cihazları  ile sağlanacak.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu