AsayişGündemManşetSiyaset

GÜVENLİK TEDBİRİ DİKKAT ÇEKTİ

miting güvenlikCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bodrum’da verdiği mitingler öncesi ve sonrası geniş güvenlik önlemleri alındı.

İskele (Barış) Meydanında, vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın mitingi öncesi sabah saatlerinden itibaren emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İskele Meydanına çıkan Doktor Alimbey, Kale ile Müftü Yakup Öneş Caddelerinin girişlerine güvenlik noktaları oluşturuldu.

Miting alanına giren vatandaşlar aramadan geçirilirken, miting öncesi Bodrum-Milas Havalimanında görevli Bomer isimli Polis köpeği bomba araması yaptı. İskele Meydanı ve çevre caddeler arasında Bomer ile kontrol gerçekleştirilirken, vatandaşlar Bomer’ı meraklı gözlerle izledi.

Zaman zaman yağan yağmur nedeniyle miting çevresinde görevli kişiler kısa süreli zorluklar yaşasalar da ilerleyen saatlerde açan güneş herkesi sevindirdi.

Bodrum ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla birlikte yaklaşık 3 Bin kişinin katıldığı Kılıçdaroğlu’nun mitingi problemsiz sonlanırken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün miting otobüsüne çıktığı sırada bazı vatandaşlardan tarafından yuhalandı. Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında da Bodrumlu şoför esnafı zaman zaman Osman Gürün’e tepki gösterdi.

Mumcular Meydanındaki diğer mitingde ise Jandarma ekiplerinin yanı sıra Muğla’dan gelen Komando birliği güvenlik tedbiri aldı. Yol güzergahında ve miting çevresinde Jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken meydanın çevresindeki yüksek binaların çatılarında ise Komandolar nöbet tuttu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu