GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’A 7 TAKVİYE

Süper Lig ekibi Antalyaspor’dan Bodrumspor’a 7 futbolcu geldi.

Bodrumspor Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi’nin yüzde 50’nin üzerindeki hissesinin OPET’in patronu Fikret Öztürk’e satılması yönündeki görüşmeler devam ederken, OPET’in süper ligdeki takımı Antalyaspor’dan Bodrum’a takviyeler gelmeye başladı. Bodrumspor Geçtiğimiz sezon Antalya’dan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a kiralanan orta saha oyuncusu Sergen Yatağan, bu yıl da yeşil- beyazlı formayı giyecek. Bodrumspor’da yıldızı parladıktan sonra Süper Lig ekibi Antalyaspor’a transfer olan Harun Kavaklıdere de bu yıl kiralık olarak Bodrumspor forması giyecek.

Antalya’dan ayrıca forvet arkası-kanat Cenk Şen, kanat Erman Herman Vardar, sol bek Cengiz Demir, stoper Batuhan Berkay Fındık ve santrafor Mikail Başar da bu yıl Bodrumspor forması giyecek. 5 futbolcu da Bodrumspor’un Afyon kampına katıldı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Karakaya, yaptığı açıklamada “Kadromuzu güçlendiriyoruz, birkaç nokta transfer daha yaparak transfer dönemini kapatacağız. Destekleri için Antalyaspor başkanımız Sayın Ali Şafak Öztürk’e ve Antalyaspor Futbol şube sorumlusu sayın Aytaç Altay’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu