AsayişGündemManşet

YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

IMG_1065Bodrum’da tek göz odada yalnız yaşayan 76 yaşındaki Günay Atav yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın ölümü komşularını üzüntüye boğdu.

Edinilen bilgiye göre Kumbahçe Mahallesi’ndeki tek göz odada yaşamını sürdüren  Günay Atav’ın evine gelen komşuları Atav’ın hareketsiz şekilde yattığını farketti. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Uzun yıllardır Bodrum’da ikamet eden yaşlı adamın, komşuları ve bazı kurumların verdiği desteklerle yaşamını idame ettirdiği öğrenildi. Bekar olduğu ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Atav’ın akrabalarının ise Bodrum dışında yaşadığı bildirildi.

Günay Atav’ın komşuları ise önceki gün sağ olarak gördükleri yaşlı 76 yaşındaki Atav’ın son günlerde rahatsızlığının iyice arttığını ve yürümekte zorluk çektiğini anlattılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu