GündemKültür SanatManşet

ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN

IMG_0251Bodrum’da “Kedi ile Paylaço” adlı çocuk oyunu sahneye kondu. Oyundan elde edilen gelir Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlandı.

Bodrum Kent Konseyi Alev Gürcan Tiyatrosu tarafından bir çocuk oyunu olan “Kedi ile Paylaço” sahneye kondu. Volkan Boya Sponsorluğunda Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu çocuklar ilgiyle izledi.

Müziklerini Müzikavizyon’un yaptığı Kedi ile Palyaçoyu  Cansın Türkdoğan Yunt ile Ziba Türk canlandırdı. Erhan Özçelik’in yazdığı, Hüseyin Akşen’in yönettiği oyundan elde edilen gelir ise Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlandı.

Kent Haber’e oyun hakkında bilgi veren oyunun yönetmeni Hüseyin Akşen, “Kedi ile Paylaço”nun hayvan dostluğunu ve hayvan sevgisini ele aldığını belirterek şöyle konuştu:

“Çocukların ve izleyicilerin de katıldığı interaktif bir oyun. Kedisinin kaybeden bir palyaçonun hayatını anlatıyor. İçinde bir de çocuk oyuncumuz var, o da cin rolünü oynuyor. Cin kedinin isteklerini yerine getiriyor ve sonunda palyaço kedisini buluyor ve mutlu oluyor. Biz bu oyunda hayvanları heves olarak alıp daha sonra sokağa bırakanları eleştiriyoruz. Nereye gidersek gidelim hayvan dostlarımı yanımızda götürmeliyiz, sokaklara bırakmamalıyız. Böyle bir mesaj veriyoruz ki son zamanlarda çok büyük bir sorun bu.”

Velileriyle birlikte oyunu izleyen çocukların çok büyük keyif aldıkları gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu