AsayişGündemManşet

ÖĞRENCİ SERVİSİ ALEV ALEV

Resim1Bodrum Anadolu Lisesine öğrenci taşıyan 48 S 0558 plakalı minibüs sabah saatlerinde Cevat Şakir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde seyir halindeyken yanmaya başladı.

Minibüsü durduran şoför hemen öğrencilerin araçtan inmesini sağladı. Daha sonra ön kaputu açan sürücü ve çevredeki işyerlerinde bulunanlar yangın tüpleri ile yangına müdahale etti. Kısa süreli müdahalenin ardından alevleri söndürenler rahat bir nefes aldı derken araç yeniden yanmaya başladı. Yoğun duman yüzünden araca yanaşamayan sürücü ve vatandaşlar çaresiz gözlerle minibüsün alevlerle kaplanmasını izledi.

İhbarı alan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ani müdahale aracı olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Alevlerin söndüren ekipler yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlattı.

Araçtaki öğrencilerden Akın Pehlivan o anları şu sözlerle anlattı:

“Arabanın ön tarafında oturuyordum. Önden dumanlar gelmeye başladı. Şoförü uyardım duman geliyor diye. Şoförde hemen arabayı durdurdu bizleri indirdi. Bizler kurtulduk ama araba yandı.”

Yangının ardından kullanılmaz hale gelen servis minibüsü çekici yardımıyla kaldırılırken öğrenciler kendi imkanlarıyla okula gittiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu