EkonomiGündemManşetTurizm

OSMED, BODRUM’DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU

OSMED-BodrumMerkezi Antalya’da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum’da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Konaklama tesislerinde görev alan satınalma yöneticilerinin turizm sektöründeki etkinliğini yükseltmek, satınalma yöneticilerinin ulusal ve uluslar arası arenada alması gereken eğitimlerini planlamak ve gerçekleştirmek, sektörde hizmet kalitesini arttırmak, satınalma kriterlerini maksimum kılmak adına etkin rol oynamak amacı ile kurulan Türkiye’nin ilk ve tek Otel Satınalma Müdürleri Eğitimi Derneği (OSMED) sezonun son toplantısını Bodrum’da gerçekleştirdi.

Kumbahçe Mahallesinde faaliyet gösteren Dıamond of Bodrum otelde, OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı’nın katılımıyla düzenlenen, Aralık Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmasına çok sayıda firma katıldı. 25-27 Aralık tarihleri arasında devam eden buluşmaya Ege Bölgesindeki çok sayıda otelin yetkilileri katıldı.

Buluşma hakkında açıklamalarda bulunan OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı, derek hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu:
“Bodrum, İzmir ve İstanbul’da faaileytlerini sürdüren bir eğitim derneğiyiz. Sektörde, profesyonelleşerek kendi sorunlarını çözebilen bir dernek. Turizmde marka ve kalite çok önemli. Dünyanın dört bir yanında gelen misafirleri mutlu etmemiz lazım. Bölgede, Bodrum’da ilkini yaptığımız tedarik firma buluşmasını da, kaynaşma, sorunları dile getirilmesi ve 2016’ya merhaba deme amaçlı toplantıya başladık.” dedi.

Arıcı, 3 yıldır Antalya’da süren buluşma toplantılarının Bodrum’da da geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Buluşmaya ev sahipliği yapan OSMED Bodrum Şube Başkanı Saci Koçak, Bodrum’da ilk defa gerçekleştirilen organizasyon ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Çok keyifli geçiyor. İnşallah bundan sonra daha iyi şeyler yapacağız. Eğitimler, sempozyumlarla bunları süsleyerek turizmde kaliteyi arttırak en önemli hedeflerden bir tanesi. Bodrum zaten bir markadır bunu daha üst seviyelere taşımak için çalışmalar yapmak istiyoruz. Destekleyen birçok firma ve temsilciler var.” dedi.

Koçak, ciddi bir misyon üstlendiklerini ve bunu hakkıyla yerine getirmek istediklerini ifade etti.

OSMED’in Aralık Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşması düzenlenen çeşitli etkinliklerle Pazar günü sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu