AsayişGündemManşet

VİP GÖÇMEN TAŞIDIKLARI ÖNE SÜRÜLEN 4 KİŞİ ADLİYEDE

Bodrum-göçmen kaçakçılığıSahil Güvenlik ile Jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile Bodrum’da VİP göçmen kaçakçılığı ortaya çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün bir ihbarı değerlendiren Turgutreis Sahil Güvenlik ekipleri lüks bir yat ile göçmen kaçakçılığı yaptıklarını iddia edilen 3 kişiyi yakalamış yatta arama yapılmıştı. Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, lüks yatın sahibi ve kaptanı olan Suriyeli Y.A. ile yatta görevli 2 Türk denizcinin ifadeleri alındı.

Lüks yata el konulan soruşturmanın devamında, Milas’tan Bodrum’a özel araçlarla kaçak göçmenlerin getirildiği belirlendi. Bunu üzerine Jandarma ekipleri ilçede faaliyet gösteren bir araç kiralama firmasının sahibini de gözaltına aldı.

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan Y.A., M.T., M.P. ve A.Ş. isimli şüpheliler “göçmen kaçakçılığı yapmak” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu