GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ DEPLASMANDA EDİRNESPOR’U 85-50 YENDİ

bodrum-kırçiçeği basketTürkiye Kadınlar Basketbol (TKB) 1. Ligi 6. hafta karşılaşmasında Kırçiçeği Bodrum Basket deplasmanda Edirne Belediye Edirnespor’u farklı yendi.

Evindeki son maçında Mersin Üniversitesi’ne iki sayı farkla kaybeden Kırçiçeği Bodrum Basket, deplasmanda Edirnespor’a acımadı.

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz baştan sona üstün götürdü. İlk yarı 20 sayı farkla 54-34 Kırçiçeklerinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oynayan Kırçiçeği Bodrum Basket maçı 35 sayı farkla, 85-50 kazandı. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 10 puanla 7. sıraya yerleşti.

Bu sonuçla 6. haftada dördüncü galibiyetini alan Bodrum ekibinde Dilek Dedeoğlu 16 sayı, 5 asist ve 5 ribaund ile mücadele ederken, İrem Tulgar ve Aslı Sevinç 15’er sayı kaydetti. Üçüncü mağlubiyetini alan Edirnespor’da ise Arhonda Jasmon 12 sayı, 10 ribaunt üretti.

Kırçiçeği Bodrum Basket 6 Kasım Pazar günü Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Yalova VİP Gençlik ile karşılaşacak. Maç saat 15.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu