ÇevreGündemManşet

GÜMBET KOYUNUN SESSİZLİĞİNİ YUNUS SÜRÜSÜ BOZDU

gumbet_onlara_kaldi (7)Kasım ayının gelmesi ile birlikte Gümbet sahilinde turistler yerine sokak hayvanları dolaşmaya başlarken, koyun içinde zaman zaman yunuslar görüntüleniyor.

Bodrum’da turizm sezonu ile birlikte ilk hareketlenen bölge olan Gümbet’te Kasım ayı ile birlikte turist kalmadı. Gümbet sahilinde bulunan otellerin kapanması ile birlikte boş bir görüntüye kavuşan Gümbet sahilinde, güzel havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken, bazı vatandaşlarda balık tutmanın keyfini çıkardı.

Öte yandan deniz trafiğininde durma noktasına geldiği Gümbet Koyunda zaman zaman yunuslar görüntüleniyor. Bölgede yürüyüşte olan veya balık tutan vatandaşlar Gümbet Koyunda yunusları gördüklerinde cep telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirerek sosyal medyada paylaşıyorlar.

Yaz aylarında çılgın eğlencelerin yaşandığı Gümbet Barlar sokağı ise adeta sessizliğe bürünürken, bazı giyim mağazalarının ellerinde ki ürünleri satabilmek için büyük indirimler yaptığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu