ÇevreGündemManşet

HAVALAR DÜZELİYOR …

Bodrum-hava-kumbahçeRüzgarın ve soğuk havanın az da olsa etkisini kaybettiği Bodrum’da vatandaşlar kendisini dışarıya attı.

Bodrum’da son bir haftadır etkili olan olumsuz hava koşulları yerini yavaş yavaş ılık havaya bırakıyor. Öğlen saatlerinde soğuk havanın birazda olsa etkisini kaybetmesi özellikle çocuklara yaradı. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının dönem arası tatilini geçiren çocuklar aileleri ile birlikte soluğu deniz kıyılarında aldı.

Özellikle Gümbet ve Kumbahçe sahiline gelen aileler burada keyifli dakikalar yaşadılar. Kimileri balık tuttu kimileri hayvanlarla oynadı.

Meteoroloji verilerine göre Çarşamba gününden sonra hava sıcaklıklarında hissedilir derecede artışlar bekleniyor.

Öte yandan, deniz suyunun 15-20 cm. kadar çekilmesi bazı vatandaşları meraklandırdı. Uzmanlar, deniz suyunun çekilmesinin normal bir doğa olayı olduğunu, yüksek basınç, kuvvetli rüzgarlar ve su yoğunluğundaki değişimlere bağlı olarak bazen gelgitlerin yaşanmasının sıradan bir olay olduğu bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu