AsayişGündemManşet

NARKOTİK EKİPLERİNDEN TORBACILARA BASKIN

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince C.O. isimli şahsın uyuşturucu madde sattığı kız arkadaşı E.F. ile birlikte parti ve eğlence organizasyonlarına uyuşturucu servis ettiği, uyuşturucu partilerine uyuşturucuya bağımlı kız arkadaşı ile birlikte katıldığı şeklinde istihbari bilgi alınması üzerine adı geçen şahıslara ait Kumbahçe Mahallesinde bulunan ikamet çevresinde çalışma başlatıldı.

Önce akşam harekete geçen ekipler C.O.’nun ikametten çıkması üzerine şahıs yakaladı. Şahsın yapılan üst aramasında; vakumlu kilitli poşet içerisinde satışa hazır halde toplam ağırlığı 15 gram olan 3 ayrı kilitli poşet içerisinde kokain, 1’er gram ağırlığında iki adet kilitli poşet içerisinde kokain, 7 adet boş kilitli poşet ele geçirilmiş, şahsın üst aramasında ele geçirilen 3400 TL, 300 EURO, 200 DOLAR Paraya suçtan elde edilen haksız kazanç olduğu değerlendirilerek el konuldu.

Şüphelilerin birlikte konakladığı ikamette yapılan aramada 6 adet ecstasy hap, bir miktar kokain, bir miktar esrar, çok sayıda kilitli poşet, kuru sıkı silah ve bu silaha ait 43 adet mermi ele geçirildi.

Olay ile ilgili C.O. ve E. F. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler yasal işlemleri müteakip Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu