GündemManşetSiyaset

GÖKMEN GÖREVİ DEVRALDI

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevine atanan Osman Gökmen, görevi düzenlenen törenle devraldı.

Bugün partinin Bodrum İlçe Binası’nda gerçekleştirilen törene İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Özmen ve çok sayıda partili katıldı.

BELEDİYE MECLİSİNDE YÜZDE 37.5 OY ALDIK

Törende konuşan İl Başkanı Kadem Mete, “Bu davada görevlerin her biri kutsal olan görevlerdir.” diyerek şöyle devam etti:

“Muğla genelinde 319 oyla 3’üncü milletvekilini kıl payı kaçırdık. Eğer o seçimlerde 319 oyu alarak 3’üncü vekili çıkarsaydık yerel seçimlere başka bir atmosferde katılacaktık. Yerel seçimlerde belediye meclisinde yüzde 37.5 oy aldık. Seçimi kazanan CHP’nin adayı yüzde 36 oy alarak kazandı. Bize, yani Cumhur İttifakı’na mecliste oy verenler başkanlıkta da adayımıza oy verselerdi, bugün Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili bir belediye başkanı olacaktı. Bunu o zaman da dile getirdik ama bir bağımsız adaya, seçimlerde bazen böyle olabiliyor, kitleler toplu halde hareket edebiliyorlar. Yine eksiklik bizdedir. Vatandaşta suç yok biz yeterince anlatamamışızdır.”

BODRUM MUTLAKA ALINMALIDIR

“Biz Muğla’yı alabiliriz.” diyerek açıklamasına devam eden İl Başkanı Mete, “Fakat Bodrum’un pas geçerek bunu başaramazsınız. Muğla’yı almak istiyorsanız, Bodrum’u da almak zorundasınız. Kaldı ki Bodrum hem stratejik olarak hem de tarihsel, kültürel olarak, Batı’ya açılan bir kapı olarak görürseniz, Bodrum mutlaka alınmalıdır. Kongreler bayrağı devretme dönemidir. Bugüne kadar şerefiyle, hiçbir dedikoduya mahal vermeden görevini yerine getiren Ömer Özmen kardeşime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Yapılan istişareler sonunda bayrağı Osman Gökmen kardeşime vermeyi uygun gördük.” dedi.

Gökmen’e görevinde başarılar dileyen Mete, bundan sonraki süreçte 25 kişilik yönetim kurulunun oluşturulacağını, ardından delege seçimleri ve ilçe kongresinin yapılacağını duyurdu.

Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise şunları dile getirdi:

“Önceki dönemde gerçekten çok güzel hizmetler vererek Bodrum gibi zor ortamda bulunan bir ilçede hakikaten canhıraş çalışmalara öncülük eden ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, kadın kollarımız, gençlik kollarımıza bugüne kadar verdikleri güzel emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Osman Gökmen kardeşimize başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere genel merkez teşkilatı ve il başkanımızın tasarruflarıyla böyle bir görev tevdi edildi. Kendisine başarılar diliyorum.”

Önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Özmen, yaptığı konuşmadan tüm partililer ve basın mensuplarına teşekkür ederek şöyle dedi:

“Basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum, görev süremde hakkımda kötü bir şey yazmadılar. Gerçekten habercilik yaptılar, neyse onu yazdılar. Basın ile iletişimimiz iyiydi. Teşkilat üyelerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İl başkanımın da dediği gibi bu bir nöbet değişimdir. Biz her zaman buradayız. İhtiyaç olduğu her zaman yine partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kimsenin aklına görevimiz bitiyor diye farklı bir şey gelmesin. Genel merkezimizin belirlediği yeni ilçe başkanımız Osman Gökmen’e ve kuracağı yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler de teşkilat olarak partimize bugüne kadar nasıl hizmet ettiysek bundan sonra da aynı bilinçle hizmet etmemiz gerekiyor.”

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevine atanan Osman Gökmen ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Ben 1979 yılında Yalıkavak’ta süngerci bir babanın oğlu olarak dünyaya geldim. Şu anda geldiğimiz süreçte bana desteklerini esirgemeyen sayın İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, teşkilat başkanımız, bölge koordinatörümüz ve bilhassa Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bodrum dünya güzeli bir memleket. Burası için yapacak çok güzel şeylerimiz var. Bizim yapmamız gereken daha da fazla bireyler kazanmak, insan kazanmak, insana değerbilmek. Ömer Özmen başkanımızın emeklerine birebir şahit oldum. Arkadaşlar gece gündüz demeden hep beraber çalışacağız. Bugünden itibaren küskünlüğü ve kırgınlığı bir tarafa bırakıyoruz. Hepinizin fikirleri benim için önemli. Çok teşekkür ediyorum.”

Törende Özmer Özmen, Osman Gökmen’e çiçek takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu