GündemManşet

CUMHURİYET 93 YAŞINDA

Bodrum-cumhuriyet bayramıCumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıl dönümü Bodrum’da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlanıyor.

Sabah saatlerinde ilçe Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen resmi kutlamalarda Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon törene katılan öğrenci grupları ve vatandaşlarının bayramını kutladı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kaymakam Gödekmerdan’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Konuşmasının ardından öğrencilerin okuduğu Cumhuriyet temalı şiirlerden sonra Karya Akedemi Halk Oyunlar Grubunun gösterileriyle kutlamalar devam etti.

Halk oyunları gösterisinin ardından, Ayşegül Sevim ve Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ve Cumhuriyet’in kurtuluşunun anlatıldığı drama gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar gösteri sonunda öğrencileri ayakta alkışlarken, yaklaşık iki saat süren kutlama programı tören geçidi ile sona erdi.

Bodrum’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam düzenlenecek olan fener alayı ile devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu