GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YOMRASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bodrumspor_yomra_macina_hazir (5)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Yomraspor maçı öncesi son antrenmanını Bodrum’da gerçekleştirdi.

Ligde 9’uncu hafta maçında Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak B.B. Bodrumspor, önemli mücadele öncesi son antrenmanını Bodrum’da gerçekleştirdi. Cumartesi sabahı gerçekleşen tek antrenmanın ardından İstanbul aktarmalı Trabzon’a uçacak olan B.B. Bodrumspor’da morallerin yüksek olduğu gözlenirken, takımda hedef mutlak 3 puan.

B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya Yomraspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“ Takımımız bu hafta Yomraspor deplasmanına gidiyor. Yomraspor’da bence bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Geçen sene de aynı gruptaydık, yöneticileri olsun, halkı olsun hepsi iyi insanlar. Bursaspor ile oynadıkları kupa maçında da gördük ki hakikaten iyi bir takım ve geçen seneki gibi daha üstlere geleceğini düşünüyorum. Pazar günüde güzel bir maç olacağını düşünüyorum, bizde iyi futbol oynamak isteyen bir ekibiz. İnşallah Trabzon’dan taraftarlarımıza bir galibiyet hediye etmek için mücadele edeceğiz”.

“GERGİN DEMEÇLER VERİYORLAR”

Başkan Karakaya ayrıca grupta bulunan diğer takımlardan bazılarından gergin demeçler verildiğini belirterek sürdürdüğü konuşmasında şunları söyledi;

“ Son günlerde yine bakıyorum gergin demeçler var grubumuzda. Yok bu ligdeki takımlar takım değil, hakemler hakem değil, bu ligdeki taraftarlar taraftar değil gibi bu gibi demeçler ortamı geren demeçler bizce. Biz Bodrumspor olarak tabi ki şampiyonluk olursa iyi olacak ama biz gittiğimiz yerlere ilk önce sevgi götürmeye çalışıyoruz. Bodrum’u iyi tanıtmaya çalışıyoruz çünkü bizim başımızdaki başkanımız Mehmet Kocadon’un bizden tek istediği Bodrum’u iyi temsil etmemiz, sahada iyi mücadele etmemiz, Bodrum duruşunu hiçbir zaman bozmamamızdır. Zaten bunlar olduktan sonra başarı gelecektir. Yomra deplasmanına da gideceğiz ve hak eden inşallah kazanır. Trabzon’dan da galibiyet ile dönerek taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.”

“BAŞARILI SÜRECİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

B.B. Bodrumspor teknik direktörü Necati Erkmen ise takımın Yomraspor maçına hazır olduğunu belirterek şunları söyledi;

“ Öncelikle Cumhuriyetimizin 93’üncü yılı halkımıza kutlu olsun, bunu özellikle belirtmek istiyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet ülkemizde ilelebet yaşayacaktır. Buradan halkımızın bayramını tekrar kutluyorum. Müsabakaya gelince, geçtiğimiz hafta çok net bir oyun oynayıp kazanmıştık. Bu hafta da rakibimiz kupada Bursaspor’a 3-0 yenildi ancak bu bizi rehavete sokmayacak. İyi bir ekip, Trabzon ekibi neticesinde, mücadeleyi seven, koşan mücadele eden iyi bir ekip. Buna göre hazırlandık, deplasmana gidiyoruz. Bizimle birlikte orada olacak taraftarlarımıza desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimizde olayın bilincindeler. İyi hazırlandık, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bu başarılı sürecimizi devam ettirmek istiyoruz.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu