AsayişGündemManşet

ARANAN FETÖ’CÜ PROFESÖRÜN OĞLU ÖRGÜTSEL DOKÜMANLARLA YAKALANDI

bodrum polis kontrol noktasıHakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Süleyman Türk’ün oğlu Salim Türk Bodrum girişinde örgütsel dokümanlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

FETÖ’nün yurtdışı okulları koordinatörü olarak da bilinen ve 16 Temmuz günü yurtdışına kaçtığı tespit edilen Süleyman Türk’ün oğlu Salim Türk’ün kullandığı şirket aracı Bodrum girişinde Polis ekipleri tarafından durduruldu.

Torba Polis uygulama noktasında görevli ekiplerin durdurdukları 42 HS 888 plakalı araçta yapılan arama sırada, aracın bagajında, terörist başı Fethullah Gülen’e ait kitaplar, firari Profesör Süleyman Türk’e ait diploma, evraklar ve dua yazısı ele geçirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Salim Türk’ün babasına teslim olup Türk Adaletine sığınması için telefonla çağrıda bulunmasına izin verildi. Telefonda babası ile görüşen genç, kendisinin Türkiye’ye geri dönmesini istedi.

Gözaltına alınan genç gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının 15 Temmuz kanlı darbe girişim sonra Adnan Menderes Havalimanından kaçtığını söyledi.

Araçtan çıkan evrakları incelemeye alan polisler, Salim Türk’ü sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu