GündemManşet

ROMANYA BAŞKONSOLOSU BODRUM’DA

Romanya Baskonsolosu BodrumdaRomanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u  makamında ziyaret etti.

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Başkan Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyarette, Romanya – Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi yönünde karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, makamına gelerek yaptıkları nazik ziyaretleri için Başkonsolos Mioara Ştefan’a teşekkür ederek, özellikle turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi yönünde atılacak adımlarda, Bodrum Belediye Başkanı olarak elinden geldiğince destek olacağını söyledi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Başkonsolos Ştefan ise, “Daha önce de Muğla ve Marmaris’i ziyaret ettik. Bu ziyaretimizin amacı; öncelikli olarak Muğla, Bodrum ve Marmaris gibi turizm bölgeleriyle bağlantılar kurmak. Bodrum’a yaptığım ziyaret ve aldığım bilgilerden, Bodrum’daki Romen turist ve vatandaşlarımızın, aynen buradaki diğer vatandaşlar gibi huzur ve güven içinde olduklarını öğrendim. Bodrum, doğal güzellikleriyle ve kültürüyle muhteşem bir yer. Amacımız bu görüşmelerimiz sonucunda Romanya ile Bodrum arasında karşılıklı olarak turizm faaliyetlerimizi artırmaktır.” dedi.

Başkan Kocadon ve Başkonsolos Ştefan ziyaret sonunda birbirlerine, kendi yaşadıkları bölgenin değerlerini yansıtan çeşitli hediyeler sundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu