EğitimGündemManşet

DERS KİTAPLARI KAYMAKAMDAN

Bodrum-yeni eğitim-öğretim-dönemiBodrum’da, 2016-2017 eğitim öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

25 bine yakın öğrenci ve bin 250 öğretmenin ders başı yaptığı yeni eğitim-öğretim dönemi başlangıcı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Çelenk sunumu sonrası bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyerek, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Mehmet Emin Geçin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz hain darbe girişimi gösterdi ki, eğitim ve öğretimde daha iyiye gitmedikçe, millet olarak vatanımıza sıkı sıkıya sahip çıkmadığımız taktirde, ülkemizin ideallerini, hedeflerini ve projeleri hayata geçiremeyiz. Onun için meydanı ne FETÖ’ye ne PKK’ya, ne DAEŞ’e ne de başka örgütlere, ihanet çetelerine terör odaklarına bırakmayacağız. Kimsenin bu bayrağı indirmeye, bu milleti esir etmeye, bu vatanı işgal etmeye gücü yetmeyecek.”
Belediye Meydanı’ndaki törenin ardından Merkez Turgutreis Ortaokulu’na geçildi. Burada gerçekleştirilen etkinliğe Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan’da katıldı. Gödekmerdan, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kaymakam Gödekmerdan, daha sonra 5. sınıf öğrencilerine ders kitapları ve “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz Anısına” isimli kitabı dağıttı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu