GündemKültür SanatManşet

BALIKLARINI BODRUM’DA SERGİLİYOR

IMG_523025 yıldan bu yana ağırlıklı olarak uluslararası çalışmalar yapan ve daha çok “balık” ressamı olarak tanınan Ressam Şenol Sak, Bodrum’da sergi açtı. Tuval üzerine akrilik boya ile yaptığı 60 eserini Mor Sanat Galerisi’nin sezondaki son sergisinde görücüye çıkaran Sak, toplamda 34’üncü kişisel sergisini açtı.

Daha önce Bodrum Art derneği ile de çalışmalar yapan Bolu’lu Ressam Şenol Sak’ın bazı eserleri çok sayıda resmi ve özel koleksiyonda eserleri bulunuyor. 2’si ABD’de olmak üzere yurtdışında da 7 sergi açan ve ulusal ve uluslararası ödüller alan sanatçı, yaklaşık 400 civarında uluslararası sergiye katılmış.

Eserlerinde daha çok tropik balıkları resmeden Şenol Sak, “tropik balıklar renk ve biçim açısından yegane ve güzeldir. Dolayısıyla pek bir şey yapmama gerek kalmıyor. Yaptığım balık resimlerine tamamlayıcı bir unsur olarak yazılar yazıyorum. Genellikle kare formatında yaptığım eserlerimde çevre ve doğa konusuna değinmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Mor Sanat Galerisi aynı zamanda B Salonu’nda çeşitli sanatçıların eserlerinin yer aldığı karma sergiye de ev sahipliği yapıyor. Her iki sergi de 28 Eylül Çarşamba Günü’ne kadar gezilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu