GündemManşetSiyaset

CHP BODRUM’DAN KINAMA

bodrum-chp-kadın kollarıCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Teşkilatı üyeleri, hemşire Ayşegül Terzi’nin otobüste darp edilmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Halk otobüsünde yolculuk ettiği sırada bir kişinin, şort giydiği gerekçesiyle tekneyle darp ettiği Ayşegül Terzi için Bodrum CHP İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı’ndan bir basın açıklaması yapıldı.

CHP İlçe Teşkilatının binasında düzenlenen toplantıda konuşan CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, kadının her alanda esir alındığını söyledi.

Bu durumun kendisini bu kez otobüsün içinde gösterdiğini ifade eden Çakaloğlu, “CHP’li kadınlar olarak, laiklik, çağdaşlık ve demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Biz inançların ve fikir özgürlüklerinin siyasete alet edilmesine karşıyız.” diye konuştu.

Kadınların erkek eşitliği temelinde mücadelesini sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Çakaloğlu, şöyle konuştu:

“Biz mücadelemizi sürdürmeye, başı örtülü ve açık tüm kadınlarımızın haklarını sonuna kadar aramaya kararlıyız. Kadınların toplumda özgür ve eşit bireyler olarak yaşamalarının önünde her türlü engel bizim mücadele alanımızda olacaktır. Ayşegül’e atılan tekme laikliğe, özgürlüğe, insan haklarına atılan tekmedir. Adalet önünde hak aramada yalnız değilsin Ayşegül.”

Çakaloğlu ayrıca, kadın, erkek eşitliğinin, laik, çağdaş ve demokratik bir toplumun en temel belirleyici unsuru olduğuna inanmaya ve mücadelesini vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

 

Öte yandan, Hemşire Ayşegül Terzi’yi darp eden ve ilk sorgulanması sonrası serbest bırakılan zanlı daha sonra tutuklanarak kaçak iddaa siteleri online iddaa siteleri bets10 giriş cezaevine kapatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu