GündemKültür SanatManşet

KARAOVA 2. BAĞBOZUMU BULUŞMASI

karaova_bagbozumu (1)Karaova Tanıtma ve Dayanışma Derneği, Kent Konseyi ve Bodrum Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Karaova 2. Bağbozumu Buluşması, Bodrum otobüs terminali önünden Bodrum Belediye Meydanı’na gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. Belediye Meydanı’na gelen gruptan yöresel kıyafet giyen öğrenciler Bodrum’un yöresel halk oyunlarını oynadı.

Bodrum Belediye Meydanı’nda ki kalabalığı gören yerli ve yabancı turistlerde etkinliği izleyerek bol bol fotoğraf çekerken, bazı turistlerin Facebook üzerinden canlı yayın yaptıkları görüldü.

Karaova 2. Bağbozumu Buluşması, Karaova’nın yöresel haşlanmış buğday dağıtımı, Karaova’da üretilen salatalık ve domates dağıtımı, halı sergisi ve müzayedesiyle devam etti.

Etkinlik sonunda Karaova’da el dokuması halılar da açık artırma usulüyle satılırken, açık arttırmanın gelirinin Bodrum Sağlık Vakfı’na verileceği öğrenildi.

Etkinlikler yarın Mumcular Meydanı’nda çeşitli etkinlikler ve Pınarlıbelen köyünde bulunan bir okulun açılışı ile devam edeceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu