GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ KEPEZ YOLUNDA

Kırçiçeği Bodrum BasketBodrum’u bu sezon da potalarda temsil edecek olan Kırçiçeği Bodrum Basket, TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu mücadeleleri için Çanakkale’nin Kepez İlçesi’ne hareket etti.

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu sabah Kepez’e hareket eden Kırçiçekleri, ilk maçlarını 25 Eylül günü saat 14.00’de Edremit Belediyesi Güre Spor ile gerçekleştirecek.

Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan gurup maçlarına hareket öncesi bir açıklama yapan kulüp başkanı Yiğit Özmen, 2017-2018 sezonuna takım olarak hazır oldukların ifade etti.

Başkan Yiğit Özmen, amaçlarının karşılaşmaları gurup lideri olarak tamamlamak olduğunu belirtirken, gurup liderliğinin ardından nihai hedef olarak Bodrum’a kupa ile dönmek istediklerini söyledi.

Kırçiçeği Bodrum Basket Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, bu hedef doğrultusunda kendilerine en büyük desteği veren ana sponsorları Kırçiçeği, Bodrum Belediyesi, Çağdaş Holding ve Kılıç Holding’e bu mutluluğu yaşatmak istediklerini de dile getirdi. Bodrum’da kendilerine destek veren tüm esnaf ve sporseverlere de teşekkür eden Yiğit Özmen, 2017-2018 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak maçlarında Bodrumlu taraftarları ve sporseverleri heyecanlı ve zorlu geçecek mücadelelerinde kendilerine destek olmaya çağırdı.

Kısa sürede yakaladıkları takım ruhuyla potalarda fırtına gibi esecek olan Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı’nın TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu karşılaşmaları kapsamında oynayacakları diğer maçlar ise şöyle;

26.09.2017    18.30  Orduspor – Kırçiçeği Bodrum Basketbol

27.09.2017    18.30  Kırçiçeği Bodrum Basketbol – Elazığ İl Özel İdare

29.09.2017    18.30  Kırçiçeği Bodrum Basketbol – Bursa Bşb

30.09.2017    16.15  Bayraklı Bld – Kırçiçeği Bodrum Basketbol

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu