GündemHayatManşet

DEMOKRASİ NÖBETİ MEVLİT İLE DEVAM ETTİ

Bodrum Ak PartiBodrum AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından, hain saldırılar sırasında şehit olan 240 kişi için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Mevlit okutuldu.

15 Temmuz gecesinden bu yana Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde devam eden Demokrasi Nöbeti önceki gece farklı bir boyut kazandı. Olaylarda hayatını kaybeden 61 Polis 4 Asker 175 sivil vatandaş için Mevlit programı düzenlendi.

Programa ellerinde Türk bayrakları ile gelen çok sayıda vatandaşın yanı sıra Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal ile ilçede görevli çok sayıda imam katıldı.

Program kapsamında, Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Mevlit programı sonrasında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şunları söyledi:

“Demokrasi nöbetimizin 4. günündeyiz. Bodrum teşkilatı olarak buradayız. Bu akşam özel bir akşam, şehitlerimiz için Mevlit okutuyoruz.  Ruhları şad olsun, onlar sayesinde buradayız. Onlar olmasaydı bizler bugün burada olamazdık. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

Geç saatlere kadar süren program sırasında lokma, pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu