GündemKültür SanatManşet

RESSAM ALİ KOÇAK’TAN YENİ SERGİ

Karmaşık Duygular Afiş (4)Adını renklerin coşkusundan ve kadın figürlerinden alan “Karmaşık Duygular” isimli Ali Koçak Sergisi 22 Haziran’da Koçak Sanat Galerisinde Açılacak.

Ressam Ali Koçak 43. sanat yılında açılışını yapacak olduğu sergiyi aynı zamanda doğum günü kutlamasıyla taçlandıracak. Ressam Ali Koçak’ın 19. Kişisel resim sergisi Kızılağaç Mahallesinde bulunan Koçak Sanat Galerisinde 22 Haziran 2017 Perşembe günü saat 18:30’da açılacak. Sergi 22 Temmuz’a kadar Pazar hariç her gün 13:00-19:00 saatleri arasında gezilebilir.

Resim çalışmalarını, Bodrum’a yakın olan Kızılağaç’taki kendi atölyesinde sürdüren sanatçının bugüne kadar 25 kişisel, 15 karma sergide resimleri sergilenmiştir. Ayrıca sanatçının yurtiçi ve yurtdışı (Almanya, ABD, Fransa, Avusturya, Finlandiya, İngiltere) olmak üzere birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu