AsayişEğitimGündemManşet

ÖZEL OKULA GECE BASKINI

okul baskıınıMilli Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim kurumlarında görevli 21 bin öğretmenin lisanlarının iptal edilmesinin ardından Bodrum’da faaliyet gösteren Özel Merter Eğitim Kurumuna bir baskın düzenlendi.

Gece yarısı okula gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekipler okulda arama yaptı. Edinilen bilgilere göre, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ın talimatıyla başlatılan arama sırasında birçok evrak ve bilgisayarlara el konulduğu her hangi bir gözaltı işleminin olmadığı öğrenildi.

Aynı okulda 17 Mayıs günü çok sayıda güvenlik gücü tarafından baskın düzenlenmiş okul idarecilerinin evlerinde de aramalar yapılmıştı. Merter Eğitim Kurumlarının, terör örgütü olduğu FETÖ/PDY örgütüne kurban parası, öğrencilere burs adı altında para topladığı gerekçesi ile Bodrum Sulh Ceza Mahkemesinin arama ve suç unsuru taşıyan delillere el koyma kararı gereğince, emniyet güçleri tarafından işlem yapılmıştı. Bu konu ile ilgili olarak da soruşturmanın ayrıca sürdüğü biliniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu