EğitimGündemManşet

SEMİNERLER SÜRÜYOR

seminerler suruyor (2)Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle Bodrum ilçe genelinde “Madde Kullanımı ve Bağımlılıkta Aileler Ne Yapmalı?” konulu bilgilendirme seminerleri düzenleniyor.

Muğla Valiliği, Bodrum Belediyesi ve Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde, ilki Bodrum Belediyesi Karaova Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Madde Kullanımı ve Bağımlılıkta Aileler Ne Yapmalı?” semineri, ertesi gün, Bodrum Belediyesi Akçaalan Çok Amaçlı Salon’da devam etti.

Seminerler, gün içinde birincisi saat 15.00’te,  ikincisi saat 20.30’da olmak üzere iki seansta düzenlenirken; özellikle gündüz çalışan ebeveynlere yönelik olarak gerçekleştirilen akşam seminerlerine de vatandaşlar ilgi gösterdi.

Madde bağımlılığının nedenleri ve çözümleri hakkında Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli psikolog Hüseyin Sarıefe’nin bilgi verdiği seminere, Akçaalan Muhtarı Cumhur Bayırlı ve vatandaşlar katıldı. Seminerde; madde bağımlılığının çözümleri, bağımlı kişiye nasıl davranılması gerektiği ve ailenin herhangi bireyinde gerçekleşen madde bağımlılığının nasıl atlatılabileceği gibi önemli bilgiler, katılımcılara aktarıldı. Psikolog Sarıefe, soru cevap şeklinde süren seminerde, vatandaşların merak ettiği sorulara da cevap verdi.

Belirli program dahilinde başlatılan eğitim semineri; 20 Temmuz Çarşamba günü Herodot Kültür Merkezi’nde, 21 Temmuz Perşembe günü ise Yalıkavak Mehmet Bayzit Kültür Merkezi’nde, 15.00 ve 20.30 saatlerinde, vatandaşların katılımlarıyla düzenlenmeye devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu