EğitimGündemManşet

YAZDIKLARI ÇİZDİKLERİ ÖDÜL KAZANDIRDI

bodrum-insan haklarıBodrum Kaymakamlığı, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum İlçe İnsan Hakları Kurulu’nun işbirliğinde ilkokul ve ortaokullar arası resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenlendi.

 

İnsan haklarının konu alındığı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, Bodrum İlçe İnsan Hakları Kurulu Eğitim Komisyonu üyesi Meral Saraçbaşı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Resim, şiir ve kompozisyon dalında üçer öğrenciye muhtelif hediyelerden oluşan ödülleri Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından verildi.

 

Ödül töreni öncesinde konuşan Kaymakam Gödekmerdan, “bu yarışmada dereceye girmek çok önemli bir olay, güzel bir başarı. İnşallah bütün öğrencilerimizde aynı başarıyı yakalarız. Siz arkadaşlarınıza örnek olacaksınız. Onun için sizleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlçe İnsan Hakları Kurulu Eğitim Komisyonu üyesi Meral Saraçbaşı ise yarışma hakkında şunları söyledi:

“Kompozisyon, şiir ve resim dallarında üçer çocuğumuzu ödüllendirdik. Ama yarışmaya katılan diğer çocuklarımızın da eserlerini bir şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz.  Belki kaymakamlık insan hakları sitesinde yayınlanmalarını sağlayabiliriz, okullar açılınca resimlerimizi bir sergileme yapabiliriz. Çocuklarımıza, velilerine, öğretmenlerine buna gösterdiği duyarlılığa ben çok teşekkür ediyorum. Milli eğitim müdürlüğü ile yaptığımız bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu çalışma çocukların kendi düşünceleriyle yapmaları gereken bir şey. Zaten öğretmenlerimizden oluşan kurul da çocukların kendi anlatımlarıyla olan eserleri değerlendirdiler. Resimler arasında çok güzel, çok çarpıcı resimler var. Gerçekten herkesin o yapılan resimlerin tümünü görmesini istiyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu