GündemManşetSpor

DÜNYA İKİNCİSİNDEN ZİYARET

bilgehan koc mehmet kocadon ziyaret (2)Geçtiğimiz hafta NAC  World Championship 2016 adlı Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasından dünya ikinciliğiyle dönen Bodrumlu başarılı sporcu Bilgehan Koç, mutluluğunu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inin Magosa şehrinde düzenlenen dünya vücut geliştirme şampiyonasından üç kupayla dönerek Bodrum’un gururu olan Bilgehan Koç, kazandığı kupalar ve madalyalarla birlikte Başkanı makamında ziyaret etti. Koç’a ziyaretinde Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan da eşlik etti.

 

Bu güne kadar vermiş olduğu destekler için Başkan Kocadon’a teşekkür eden başarılı sporcu, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu seneki yarışma öncesinde de desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a çok teşekkür ederim. Gerek yurt içi gerek yurt dışında düzenlenen vücut geliştirme şampiyonalarına Bodrum’dan katılan sporcuların başarıları, ulusal alanlarda konuşulmakta. Bodrum olarak rakiplerimize büyük bir üstünlük sağlamaktayız. Kazandığımız başarılarda bize destek verenleri asla unutamayız ve bu başarılarımızı da olanlara hediye ediyoruz. Spora ve sporcuya büyük önem veren, sporun her dalına büyük ilgi gösteren Başkanımız Kocadon’a, tüm sporcu arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.

 

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Fitness Salonu Sorumlusu olarak da görev yapan Bilgehan Koç, 2015 yılı WABBA dünya şampiyonu, 2014 ve 2015 yılında iki kez NAC dünya ikinciliği ile birçok Türkiye şampiyonluğunu elde ettiğini de aktardı. Sohbet havasında geçen ziyarette Koç ayrıca Başkan Kocadon’a, fitness sporu hakkında kısa bilgiler verdi.

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumlu sporcuların kazandıkları başarılarla gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek şampiyon sporcuyu tebrik etti. Bireysel ve takım olarak Bodrum’a kazandırılan başarıların, tüm gençlere örnek olduğunu da söyleyen Kocadon; “Bilgehan ve diğer başarılı sporcularımızın isimlerini basında ve sosyal medyada gören gençlerimiz, bu sporcularımızı kendilerine örnek alıyorlar. Kazandıkları başarılarının yanında gelecek nesilleri spora teşvik eden tüm sporcularımıza teşekkür ederim.” dedi.

 

Bodrum Belediyesi olarak spora verdikleri desteklerin her daim devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Kocadon, ziyaret sonunda başarılı sporcu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bilgehan Koç, en son Magosa Rauf Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan ve Dünyanın en büyük ‘Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonaları’ndan biri kabul edilen NAC  World Championship 2016 müsabakalarında dünya ikincisi, Hardline Classic Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ise Türkiye Şampiyonu ve tüm sıkletlerin şampiyonlar şampiyonu oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu