AsayişGündemManşetSağlık

SAĞLIK ÇALIŞANI DARP EDİLDİ

bodrum devlet hastanesi-sağlık çalışanı darp edildiGün geçmiyor ki sağlık çalışanlarına karşı işlenen şiddet suçlarına bir yenisi eklenmesin…

Bodrum Devlet Hastanesinde yaşanan sağlık personeline karşı darp olayında, hasta bakıcı Tahsin Kızılkaya yaralandı.

Devlet Hastanesinin Radyoloji Bölümünde hasta bakıcı olarak görev yapan Tahsin Kızılkaya isimli sağlık çalışanı acil servise muayene için gelen E.B. isimli kişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle darp edildi.

Kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine yumruk ve tekme darbesi alan sağlık personeline saldırıyı gören diğer çalışanlar ve vatandaşlar hemen araya girdi. Güçlükle sakinleştirilen E.B. hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Aldığı darbelerle yaralanan Kızılkaya ise acil serviste görevli doktorlar tarafından müşehadeye alınarak tedavi altına alındı.

Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Tahsin Kızılkaya’nın tedavisi Bodrum devlet Hastanesinde sürerken şüpheli E.B. ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yaşanan saldırıya tanıklık eden hastane personeli ise olayı şiddetle kınadı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu