AsayişGündemManşet

EMNİYET MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Emniyet Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu 2Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen kahvaltıda Menteşe İlçesi polis sorumluluk bölgesinde görev yapan muhtarlar emniyet mensupları ile bir araya geldiler.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlularla mücadele amacıyla birbirinden anlamlı ve faydalı etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu bağlamda son olarak bir kahvaltı düzenlendi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ‘nün ev sahipliğini üstlendiği kahvaltıda Menteşe İlçesi polis sorumluluk bölgesinde görev yapan 15 muhtarın katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıya Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da katılırken, il emniyet müdür yardımcıları ve bazı şube müdürleri de hazır bulundu.

Düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Muğla İlinin son derece güvenli bir olduğunu dile getirdi. Emniyet Müdürü Çetinkaya Muğla İl Emniyet Müdürlüğü personelinin son derece özverili çalışmalar sergilediğini ve bunun da Muğla İlinin en güvenli kentler arasında olması yolunda büyük mesafeler kat etmesini sağladığını söyledi. Emniyet personelinin bu özverili çalışmalarını yerine getirirken muhtarların da büyük destek ve yardımlarını aldıklarını belirten Emniyet Müdürü Çetinkaya kendilerine vermiş oldukları destek ve yardımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay düzenlenen kahvaltıdan dolayı Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘ya teşekkür ederek, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile büyük bir uyum içerisinde bilgi alış verişinde bulunduklarını söyledi. Muhtarlar Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘ya soru sorma fırsatı da bulurken, düzenlenen kahvaltı hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu