GündemManşetSpor

1.LİGE YÜKSELEN TEMSİLCİMİZ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

TRANSFERTürkiye Kadınlar Basketbol 2 Ligi (TKB2L)’ni Şampiyon olarak bitiren ve 1. lige yükselen Kırçiçeği Bodrum Basket yeni sezon transferlerini tamamladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligini namağlup Şampiyon tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basket yeni sezon transferlerini bitirdi. Deniz Boz, Melek Bilge, Nihan Anaz, İrem Tulgar, Belgin Onbaşı, Dilara Kaya ve Gamze Türkoğlu ile sözleşmesini uzatan Bodrum temsilcisi, yerli bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Bodrum’lu oyuncu Deniz Ataer 2 yıl aradan sonra Kırçiçeği olarak sahaya döndü.

Bodrum temsilcisi rakiplerinin en iyi 3 oyuncusunu da alarak 2016 – 2017 sezonuna  “Şampiyonluk” hedefi ile yola çıktı. TKB2L’ni 2. bitiren Becker 35 Albatroslar takımının pivot oyuncusu Aslı Sevinç, Ekiz Yumurta Foça takımının en skorer oyuncusu Dilek Dedeoğlu ve Çekmeköy Belediye’nin guardı Şenay Şale yeni sezonda “Kırçiçeği” olarak sahaya çıkacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu