GündemHayatManşet

BUGÜN ONLARIN BAYRAMI

Bodrum-engelliler haftasıHer yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bodrum’da düzenlenen kortej yürüyüşü ve gösterilerde renkli görüntüler oluştu.

Hafta ile ilgili etkinliklerin başlaması kapsamında engelli dernekleri ve ailelerinin katılımıyla her yıl olduğu gibi bu yılda, Bodrum Otogarından başlayıp Belediye Meydanında sona eren bir kortej yürüyüşü düzenlendi.

Atatürk büstüne çelenk koyan gruplar, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İskele Meydanı’nda düzenlenen programa katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri de törende hazır bulundu. İskele Meydanında engelli çocukların gösterileri bazı turistler tarafından da ilgiyle izlendi.

Öğle saatlerine kadar süren etkinlik boyunca bazı okullarca açılan stantlarda engelli öğrencilerin el emekleri satışa sunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu