AsayişÇevreGündemManşet

BODRUM’DA 5 AYRI NOKTADA YANGIN ÇIKTI

Bodrum’da bugün çıkan otluk ve makilik yangınları ekiplrin hızlı müdahaleleri ile söndürülürken, alevlerin ardından kül olan otlukların altından çıkan boş şişeler ise şaşırttı.
Bodrum’da gün boyu farklı saatlerde 5 ayrı noktada yangın çıktığı öğrenilirken, bu yangınlar itfaiye ve orman ekipleri tarafından yapılan hızlı müdahalelerle büyümeden söndürüldü. Değirmenler bölgesi ve Bitez’de çıkan yangınlar yerleşim yerlerinin yakınlarında olması ve yoğun duman çıkarması nedeniyle paniğe neden oldu. Alevler ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınırken, ekiplere, Muğla 911 Arama Kurtarma gönüllüleri ile vatandaşlarda destek verdi.
Alevlerin sönmesinin ardından yangınların çıkış nedeni araştırılırken, yanan otların altından çıkan boş şişelerin çokluğu ise herkesi şaşırttı. Yangınların bu şişelerden çıktığını iddia eden bazı vatandaşlar boş şişeleri göstererek  duruma tepki gösterdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu