GündemMagazinManşet

DÜNYA SALSA ŞAMPİYONU BODRUM’DA

Porto Rikolu Jessica Hernandez-BodrumDünya solo salsa şampiyonu Porto Rikolu Jessica Hernandez Bodrum’a geldi.

Viva Dans’ın kuruluşunun 10. Yılı dolayısıyla Bodrum’a gelen son Dünya salsa şampiyonu Jessica Hernandez salsa şovuyla izleyenleri büyüledi. Oasis’te hizmet veren Baracuda Bar’da sahneye çıkan Hernandez’e İstanbul, İzmir ve Bodrum’dan dansçılar eşlik etti.

Viva Dans’ın 10. yılı nedeniyle hazırlanan pastayı da kesen Jessica Hernandez sempatik tavırlarıyla tüm dikkatleri de üzerine çekti.

Sahne performansı öncesi Kent Haber’in sorularını yanıtlayan Hernandez dans çalışmalarını çoğunlukla İtalya’da gerçekleştirdiğini söyledi. Haftasonlarında Dünyanın çeşitli ülkelerine dansetmek için gittiğini anlatan  Jessica Hernandez Bodrum’a geliş hikayesini ise şu sözlerle dile getirdi:

“İlk kez Kıbrıs’ta bir solo dans sergilemiştim.  Kıbrıs’tan sonra Türkiye’ye davet edildim. İlk olarak İstanbul’a geldim ve daha sonra da bir arkadaşımın daveti üzerine Bodrum’a geldim. Daha önce Bodrum’a iki defa gelmiştim, bu üçüncü gelişim” dedi.

Kariyerinde üç Dünya şampiyonluğu bulunan Jessica Hernandez, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdünü ifade ederek “buradan sonra da Arjantin, Meksika ve Kanarya Adaları’na gideceğim. Çalışmalarım çok yoğun şekilde sürüyor. Mayıs ayında İspanya’da yapılacak salsa şampiyonasına da fırsat buldukça hazırlanıyorum” şeklinde konuştu.

Bodrum’la ilgili sorularımıza da yanıt veren Hernandez “Bodrum’u çok seviyorum. Havasıyla, insanlarıyla değişik bir yer. İstanbul’dan ve diğer şehirlerden çok farklı kendine has bir dokusu var” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu