ÇevreGündemManşet

DENİZE EN ÇOK MAVİ YAKIŞIR ÖDÜLLENDİRİLDİ

denize en cok mavi yakisir odulu (1)“Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası” ödül aldı.

İstanbul Aydın Üniversitesinde eğitim gören 36 bin öğrencinin anketi sonucuna göre 12. İletişim Ödüllerindeki “Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü “Denize En Çok Mavi Yakışır”a verildi. Ödülü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına Başkan Yardımcısı Turgay Kaya aldı.

Üniversitenin Florya Yerleşkesinde düzenlenen ödül töreninde “Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın’dan alan Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Kaya salonu dolduran öğrencilere yaptığı konuşmada “Sizlere Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’un  saygılarını ve sıcak selamlarını getirdim. Çok sevgili öğrenciler, bizi bu değerli ödüle layık gördüğünüz için öncelikle size çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepinizi Bodrum’a bekliyoruz” dedi.

“Denize En Çok Mavi Yakışır” kampanyasını ödüle layık gören İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ” Geçen sene, denizlerimize mavi yakışır diyerek yola çıktık. Bu sene de devam ediyoruz. Yaptığımız işin öğrencilerimizce ödüllendirilmesi bize ayrı bir güç verdi. Çocuklarımız bizim geleceklerimiz, onlara daha temiz bir dünya sunabilmemiz için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu