GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ FİNALİ GARANTİLEDİ

Kırçiçeği Bodrum BasketTürkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) 8’li Final grubuna yükselme maçlarında son dönemece girildi. D grubunda bulunan Kırçiçeği Bodrum Basket, gruptan çıkmayı garantilerken, sezon boyunca tek mağlubiyetini İzmir temsilcisi Becker 35 Albatros takımı karşısında aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Ligi grup maçları bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Gruplarında ilk 2 sıraya yerleşen ve 3 grubun en iyi 3’cülerinin katılacağı 8’li finaller 7 Mayıs’ta Muğla’da başlayacak.

Sezon boyunca farklı skorlalarla galibiyet serisini sürdüren ve başarılı bir grafik çizen Kırçiçeği Bodrum Basket turun son maçını kendi evinde yendiği Becker 35 Albatros ile İzmir’de oynadı. Saha ve seyrici avantajını da iyi kullanan Becker, maçın ilk dakikalarından itibaren oyunda hakimiyet kurdu.

İlk periyodu 13 – 10 geçen maçta 2. periyot başa baş bir mücadele sergilendi. Krçiçekleri farkı eritti ancak Becker devreyi 40 -27 önde kapadı. 3. periyodu 60 – 46 geçen İzmir temsilcisi karşısında takımımız  mücadeleden vazgeçmedi, yaşadığımız top kayıpları karşısında maç 76 – 64 Becker lehine sonuçlandı.

Takımların şampiyonluk mücadelesi 7 Mayıs’ta Muğla’da başlayacak 8’li Finallere taşındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu