GündemKültür SanatManşet

KUZEY HENDEĞİNDE DANS GÜNÜ COŞKUSU

Bodrum Dans Kulübü Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi29 Nisan Dünya Dans Günü etkinlkleri kapsamında düzenlenen gösteriye 400’den fazla yerli ve yabancı dansçı katıldı.

Bodrum Belediyesinin destekleriyle Bodrum Dans Kulübü Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’ndeki gerçekleştirilen etkinliğe, ilçedeki birçok okul ve dans kulübünün yanı sıra yabancı ülkelerden dansçılar katıldı.

Çok sayıda vatandaşın ilgiyle izlediği gösterilerde bale, halk oyunları ve modern dans gösterileri sahnelendi. Etkinlikte, özellikle minik dansçıların gösterileri büyük beğeni gördü.

17 yıldır bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, “Kutlamayı yerel yapmamıza rağmen, 17 ülkeden gelen gönüllülerin de gösterisi var. Etkinliğe katılan 428 dansçının, 28 farklı gösteri sundu” dedi.

Programa en kalabalık grup olarak katılan Güler Mustafa Kızılağaç Okulu öğrencilerinin eğitmeni Levent İskender, 80 öğrenciden oluşan ekipleriyle organizasyona katıldıklarını söyledi.

Yaklaşık 3 saat süren programda oldukça renkli ve coşkulu anlar yaşandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu